Konesalipalvelut

Tarjoamme konesalistamme Espoon Otaniemessä luotettavaa tilaa palvelimien sijoitukseen. Saatavilla on tilaa yhden U:n laitepaikasta kokonaiseen tai useampaan räkkiin. Tiloissa on UPS varmistettu sähkö ja ilmastointi sekä generaattorivalmius. Tilat ovat myös kameravalvottuja ja kulunvalvonnan takana.

Otaniemen konesalimme sijaitsee Innopoli 2:n rakennuksessa, Suomen suurimman yhdysliikennepisteen FICIXin vieressä ja usean kansainvälisen operaattorin kuitujen päässä. Yhteydet maailmalle ovat huippuluokkaa. Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevan konesalin kanssa palvelimet on myös yhdistettävissä privaatein ip-osoittein redundantin, kahden saatavuusalueen kattavan palvelun rakentamiseksi.

Käytössä on pumppukärryt järeämpien laitteiden tuomiseen konesaliin, sekä suihkutilat virkistäytymiseen. Yläkerrassa palvelee arkisin lounasravintola.

Olemme HPE partneri ja voimme toimittaa halutessa tarvitsemanne palvelin ja levyjärjestelmät kilpailukykyiseen hintaan suoraan konesaliin. Tarvittaessa asiantuntijamme hoitavat myös laitteistonne ylläpidon, vikaantuneiden levyjen vaihdoista käyttöjärjestelmäpäivityksiin.

Tarjoamme myös kehittyneet virtualisointi- ja kapasiteettipalvelut Citrix XenServer, VMWare ja KVM alustoilla.

Ota yhteyttä

Nimesi *

Sähköpostiosoitteesi *

Aihe

Viesti *