Konesalipalvelut

Tarjoamme edullista co-locationtilaa omasta konesalistamme Espoossa sekä tiukemmat kriteerit täyttävää sertifioitua tilaa vaativampaan tarpeeseen kansainvälisten kumppaniemme konesaleista.

Otaniemen konesali

Tarjoamme omasta konesalistamme Espoon Otaniemessä luotettavaa ja edullista tilaa palvelimien sijoitukseen. Saatavilla on tilaa yhden U:n laitepaikasta kokonaiseen tai useampaan räkkiin. Tiloissa on UPS varmistettu sähkö ja ilmastointi sekä generaattorivalmius. Tilat ovat kameravalvottuja ja kulunvalvonnan takana.

Otaniemen konesalimme sijaitsee Innopoli 2:ssa, FICIXin vieressä ja usean kansainvälisen operaattorin kuitujen päässä. Salista on useampi 10G yhteys ulos.

Voimme toimittaa halutessa tarvitsemanne palvelin ja levyjärjestelmät kilpailukykyiseen hintaan. Tarvittaessa hoidamme myös laitteistonne ylläpidon, vikaantuneiden levyjen vaihdoista käyttöjärjestelmäpäivityksiin.

 

Hinta 1U palvelimelle 50€ /kk alv0, sisältäen:

  • Yhden kiinteän julkisen ipv4-osoitteen, pyynnöstä myös /56 ipv6-verkon ilman veloitusta.
  • 250W sähkönkulutuskapasiteetin ja jäähdytyksen.
  • 100M/100M ruuhkattoman Internet-yhteyden, optiona lisänopeuksia.
  • Ilmaisen asennuksen.

Ota yhteyttä

[contact-form-7 id=”399″]

Datacenter palvelut vaativaan tarpeeseen

Kumppaniemme avulla voimme toteuttaa palvelukokonaisuuksia sertifioiduissa ympäristöissä. Tällöin me toimitamme esimerkiksi yhteyden ja verkko- ja/tai palvelinlaitteet kumppanimme konesaliin ja ylläpidämme niitä asiakkaan puolesta.

Palvelukokonaisuus ja sijainti sovitaan asiakkaan tarpeen mukaan.