Nettiyhteydet valokuitusen verkkoon

LocalNet toimittaa edulliset Internet-yhteydet kotitalouksiin ja yrityksille Valokuitusen verkkoon. Liittymiin kuuluu vakiona mm. IPv6 osoitteet, lisäpalveluna on saatavilla kiinteä IPv4-osoite/verkko ja verkkopalomuuri. Asiakkaamme ovat tyypillisesti erittäin tyytyväisiä palveluumme, vastaamme yhteydenottoihin ripeästi ja tiedämme mistä puhumme.

 

Nopeus Kampanjahinta Normaalihinta
100M/100M 27,70 € 37,90 €
200M/200M 30,70 € 44,90 €
500M/500M 34,80 € 49,90 €
1000M/1000M 39,80 € 59,90 €

 

Kampanjahinta voimassa ensimmäiset 12kk, sen jälkeen normaalihinta. Ei määräaikaa eli voit irtisanoa liittymän milloin tahansa 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Avausmaksu 0e. Kampanjan viimeinen tilauspäivä 31.1.2023, jolloin edullinen kampanjahinta voimassa 31.1.2024 asti. Hinnat sis alv 24%.

Tilaa liittymä tästä:

Perustiedot

Täytä tähän perustiedot, kuten liittymänopeus ja kytkentäpäivä


Tekniset tiedot: Oletuksena DHCP privaatti (CGNAT) IPv4-osoitteilla ja natiivi IPv6-osoitteilla kuuluu palveluun. IPv6-verkko on /56 kokoinen ja jaetaan DHCPv6 prefix delegation-tekniikalla. Tämä on useimmille kotikäyttäjille paras vaihtoehto.

Lisävalintana saatavissa julkiset dynaamiset IPv4-osoitteet (5 kpl) ja kiinteä IP-osoite tai IP-verkko tehokäyttäjille ja yrityksille.

Lisävalinnat

Tässä osiossa voit valita valinnaisen reitityksen / ip-osoitteet liittymälle.


Oletuksena liittymä toimitetaan privaattiverkon IPv4-osoitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että oletuksena tietokoneet ym. laitteet ovat piilossa netistä päin tulevilta yhteydenotoilta. Soveltuu normaaliin netin käyttöön, kuten surffaamiseen, sähköpostiin, nettipelaamiseen ja striimauspalveluiden käyttöön. Samaa tekniikkaa käytetään mm. mobiilidatassa.

Jos tarvitset avoimen yhteyden myös ulkoverkosta kotiinpäin, esim. VPN-yhteyden takia, valitse julkiset IPv4-osoitteet. Nettipelien pelaamista varten et tarvitse julkisia osoitteita.

Kaikissa vaihtoehdoissa on mukana natiivit IPv6 osoitteet. Suosittelemme IPv6:n (DHCPv6, request prefix) kääntämistä päälle omassa reitittimessä. Sillä saat teknisesti suorimman ja viiveettömimmän yhteyden nettiin, niihin palveluihin, jotka IPv6:tta tukee.

Tuotteet ja lisäpalvelut (Optio)

Tässä osiossa voit tilata reitittimen ja lisäpalveluita. Voit tottakai käyttää myös omia tai muualta ostettuja laitteita.


Tilaajatiedot

Täytä tähän tiedot tilaajasta ja asennusosoitteesta. Jos kotiliittymä laskutetaan yritykseltä, laita lisätietoihin yrityksen laskutustiedot.