Kun webhotellin tai virtuaalipalvelimen rajat tulevat vastaan tai haluat oman fyysisen palvelimen kokonaan käyttöösi, tarvitset dedikoitua palvelinta. Tarpeisiisi perustuen, meiltä saa palvelinkokoonpanot joka lähtöön. Autamme oikeanlaisen kokoonpanon valinnassa ja ylläpidämme myös palvelinta sen ollessa käytössä. Voimme myös asentaa tarvitsemasi palvelinohjelmistot puolestasi. Meiltä löytyy ratkaisu erikoisiinkin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin käydään läpi tarpeesi ja katsotaan niihin sopiva vaihtoehto.

Perustiedot

Täytä tähän perustiedot, kuten liittymänopeus ja kytkentäpäivä


Tekniset tiedot: Oletuksena DHCP privaatti (CGNAT) IPv4-osoitteilla ja natiivi IPv6-osoitteilla kuuluu palveluun. IPv6-verkko on /56 kokoinen ja jaetaan DHCPv6 prefix delegation-tekniikalla. Tämä on useimmille kotikäyttäjille paras vaihtoehto.

Lisävalintana saatavissa julkiset dynaamiset IPv4-osoitteet (5 kpl) ja kiinteä IP-osoite tai IP-verkko tehokäyttäjille ja yrityksille.

Lisävalinnat

Tässä osiossa voit valita valinnaisen reitityksen / ip-osoitteet liittymälle.


Oletuksena liittymä toimitetaan privaattiverkon IPv4-osoitteilla. Tämä tarkoittaa sitä, että oletuksena tietokoneet ym. laitteet ovat piilossa netistä päin tulevilta yhteydenotoilta. Soveltuu normaaliin netin käyttöön, kuten surffaamiseen, sähköpostiin, nettipelaamiseen ja striimauspalveluiden käyttöön. Samaa tekniikkaa käytetään mm. mobiilidatassa.

Jos tarvitset avoimen yhteyden myös ulkoverkosta kotiinpäin, esim. VPN-yhteyden takia, valitse julkiset IPv4-osoitteet. Nettipelien pelaamista varten et tarvitse julkisia osoitteita.

Kaikissa vaihtoehdoissa on mukana natiivit IPv6 osoitteet. Suosittelemme IPv6:n (DHCPv6, request prefix) kääntämistä päälle omassa reitittimessä. Sillä saat teknisesti suorimman ja viiveettömimmän yhteyden nettiin, niihin palveluihin, jotka IPv6:tta tukee.

Tuotteet ja lisäpalvelut

Tässä osiossa voit tilata reitittimen ja lisäpalveluita.


Tilaajatiedot

Täytä tähän tiedot tilaajasta ja asennusosoitteesta. Jos kotiliittymä laskutetaan yritykseltä, laita lisätietoihin yrityksen laskutustiedot.